"Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet, mint eddig. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy te is itt vagy a földön."

Kornis Mihály

2012. május 18., péntek

MR eredmény

Ide még tartozom ezzel a poszttal, úgyhogy tömören megírom.
Dani szuper kisfickó volt, szó nélkül helytállt, se a szúrásnál nem sírt, sem azért nem nyafogott, hogy éhes, pedig délután 1-ig nem ehetett-ihatott. Nem félt és magához képest türelmes is volt, az orvosokkal együttműködő, csak csodálattal tudok gondolni arra, milyen erős, okos gyerek.

Lényegében nem változott a daganat, úgyhogy nagyon örülünk. Részletesebben ez úgy van leírva, hogy három különálló góc van, amiből az egyik talán kicsit csökkent, a másik nem változott, a harmadik egy kicsit nőtt. Összességében nincs teendő, 1 év múlva kontroll.
Amikor mindenen túl voltunk, Dani kifele jövet megkérdezte, hogy "akkor soha többé nem kell műteni a fejem"? Az orvos is elmosolyodott a kérdésre. Megígérném neki, hogy nem, soha többet, de ezt azért még nem tehetem, azt viszont megmondtam, hogy jó ideig biztosan nem kell.

Nekem nagyon megnyugodott a szívem-lelkem. Megfordult a fejemben, hogy ami csökkent vagy nem változott, az lehet, tényleg csak hegszövet, s akkor csak az az iciripiciri rész maradt a daganatból: az nagyon jó lenne. De ha nem így van, akkor sincs semmi gond, amennyiben ilyen tempóban ilyen irányban változik csak. Ez esetben is van jó 5-10 évünk arra, hogy aggódjunk. Úgyhogy folytatom, amit elkezdtem, igyekszem egészségesen táplálni őket testileg, lelkileg, sportolni járnak, (Marci csak ősztől fog járni Danival úszni) és szeretetben neveljük őket. Kell ennél több?

2 megjegyzés:

  1. Kívánom hogy minden jóra forduljon és úgy legyen ahogy elgondoltad !Nyugalomban szeretetben tudjátok felnevelni gyermekeiteket! Kívánok nagyon sok erőt kitartást! Csak így gondolkodjál továbbra is és csak arra hogy minden rendben van!

    VálaszTörlés