"Ne félj a gondjaidtól, hanem üzenetnek tekintsd őket. Lehetőségnek arra, hogy tisztábban láss, és ezáltal erőteljesebben birtokold az életedet, mint eddig. Megértsd, mi a jelentősége annak, hogy te is itt vagy a földön."

Kornis Mihály

2011. június 17., péntek

Blog célja

Akik ismernek, tudják, hogy rengeteg fejtörést okozott az elmúlt 9 hónap a számomra. Igyekeztem megtalálni azt a módszert, amiben hiszek, amire van lehetőségünk (sajnos igen, a piszkos anyagiak is meghatározóak), amit meg tudok valósítani, és segíteni fog a fiamnak, hogy legyőzze a betegséget!
Az orvosok szerint semmi teendőnk. Várjuk ölbetett kézzel az év végi MR vizsgálatot, s akkor kiderül, nőtt-e a daganat, s ha igen, akkor újra műtik majd a fiamat. Ebbe nehéz belenyugodni. Tenni igenis kell!
Sok kutakodás után (internet, könyvek, természetgyógyász, orvosismerős) döntöttem: az életmódunkat, elsősorban a táplálkozásunkat kell gyökeresen megváltoztatni! Erről fog szólni a blog!
Szeretnék minden olyan fontos szabályt, élelmiszert, technikát megosztani azokkal, akiket érdekel, hogy másoknak ne több helyről több hónapon át kelljen gyűjtögetni, amíg végre valami használható tudás birtokába jut.
Miután én is kezdő vagyok, szeretném, ha mindenki, aki olvas, segítene is egyben tanácsokkal, ötletekkel, ételreceptekkel. Veletek együtt szeretnék egy olyan blogot létrehozni, ami másoknak, beteg embereknek nagy segítség lehet, akár megmentheti az életét.
Köszönöm!